Extern

Het Vlaamse Jeugdhulplandschap in kaart

Sinds 1 maart 2014 zijn we in Vlaanderen aan de slag in een nieuw Jeugdhulplandschap. Om samen met onze cliënt in dit landschap tot goede hulpverlening te komen, is het belangrijk dat we dit landschap goed kennen, maar ook dat we er creatief mee aan de slag gaan, over de sectoren heen kijken en onze ervaringen delen met anderen. Om die reden gaat er een nieuwe vormingsreeks over het nieuwe jeugdhulplandschap van start met voor elk wat wils.

Lees meer More
Date 
Wednesday, April 22, 2015 - 09:00 to 16:00
Organized by 

Welzijnszorg - Dialoogdag duurzaamheid in armoedebestrijding

Elk jaar voert Welzijnszorg een brede publiekscampagne in de strijd tegen armoede. In aanloop  naar de lancering van deze campagne ondersteunt Welzijnszorg campagneprojecten van organisaties die het campagnetehama uitwerken er er campagne rond willen voeren. Welzijnsscakels ondersteunt elk jaar 4 lokale welzijnsschakelgroepen die het campagnethema verkennen en er lokaal een dialoog rond opzetten.

Lees meer More
Date 
Friday, February 13, 2015 - 09:00 to 17:00
Organized by 

VCLB - Specifieke onderwijsnoden bij kleuters

Specifieke onderwijsbehoeften bij kleuters op domeinen motoriek en spraak & taal - Hoe kan de CLB-medewerker de kleuteronderwijzer bijstaan?

Lees meer More
Date 
Friday, February 6, 2015 - 09:00 to 17:00
Organized by 

Beweging.net

Denkdag Socio-cultureel werk

Lees meer More
Date 
Thursday, January 22, 2015 - 10:00 to 16:00
Organized by 

Trefdag arbeidsbemiddelaar

De social profit is en blijft een groeiende sector en is dus nog steeds op zoek naar gemotiveerde werkkrachten. Tijdens deze editie staan we stil bij de verschillende mogelijkheden om een Op-Stap te nemen naar de social profit. We laten experten aan het woord, en geven een overzicht van het aanbod voor de verschillende doelgroepen waar jullie mee werken

Lees meer More
Date 
Thursday, October 9, 2014 - 09:30 to 17:00
Organized by 

Pages

Subscribe to RSS - Extern
© Kenniscentrum Gezinswetenschappen