Bijscholing 'Zorg voor Mantelzorg'

Mantelzorg wordt steeds belangrijker in een context waarin ouderen zolang mogekijk thuis willen blijven wonen. Van voorzieningen en professionele hulpverleners wordt verwacht dat ook zij de informele thuiszorger beter gaan ondersteunen en omkaderen.

Deze bijscholing maakt deel uit van de banaba Psychosociale Gerontologie

Het handboek 'Zorg voor mantelzorg' zal de basis vormen van deze dag.

Datum: donderdag 28 maart 2019, 9u-17u.

Plaats: Odisee, Campus Schaarbeek

Lesgever: Joris van Puyenbroeck is doctor in de orthopedagogie, docent in de banaba Psychosociale Gerontologie, en mede-auteur van het handboek 'Zorg voor mantelzorg'

Je kan op twee manieren aan deze vorming deelnemen:

  • Als creditstudent binnen de banaba Psychosociale Gerontologie. Dan betaal je het basisbedrag voor een forrmele inschrijving als creditstudent (238,50 euro) + een vast bedrag per studiepunt (11,20 euro per studiepunt). Dit opleidingonderdeel is 3 studiepunten, dus in totaal bedraagt het inschrijvingsgeld voor enkel dit opleidingsonderdeel 271,90 euro.
    • Wat zijn de voordelen van deze formule? Je kan deelnemen aan het examen en indien je slaagt verwerf je een creditbewijs. Dat is nuttig als je overweegt om nog meer opleidingsonderdelen van deze opleiding te volgen (het basisbedrag betaal je eenmaal per academiejaar). 
  • Als bijscholing. Dit kost 50 euro. Dan kan je echter niet deelnemen aan het examen. Je krijgt enkel een attest van deelname. 
  • In beide formules zijn het studiemateriaal en de lunch niet inbegrepen. 

Interesse? Stuur een mailtje naar kcgezinswetenschappen@odisee.be​

Datum 
donderdag, 28 maart, 2019 - 09:00 tot 17:00
Organisatie 
Doelgroep 
Joris Van Puyenbroeck
Contact 
Joris Van Puyenbroeck

Telefoon: 02/240.68.40
E-mail: joris.vanpuyenbroeck@odisee.be
Locatie: Campus Schaarbeek

© Kenniscentrum Gezinswetenschappen