Grootoudersontmoeting 'Zie de mens' - De Gezinsbond

Op vrijdag 13 november 2015 organiseert de Grootouders- en Seniorenactie van de Gezinsbond haar tiende Grootoudersontmoeting. 'Zie de mens' is niet toevallig het thema van de dag . We stellen u de hoofdrolspelers voor.

Peter Theunynck (1960) is een veelzijdig (schrijvers)talent. Deze doctor in de letteren en dichter begeleidt anderstalige analfabeten bij hun eerste stappen in het Nederlands. Zijn kinderen zijn net het huis uit en zijn vader verblijft in een rusthuis. Al die zaken komen in zijn werk terecht. Altijd staat de mens voorop. (petertheunynck.wordpress.com)

Isabel Bouttens (1979) is animatiefilmmaker en illustrator. Haar animatiefilm 'Vol au vent' werd voor 14 internationale filmfestivals geselecteerd. Het poëtische verhaal over hoe generaties met elkaar verbonden zijn, krijgen we nu ook te zien op de Grootoudersontmoeting. (www.ibouttens.be)

Manu Keirse (1946) is klinisch psycholoog en doctor in de geneeskunde. In zijn boek 'Zie de mens' geeft hij een pleidooi om anders naar elkaar te kijken. Een manier die de waarde en de waardigheid van mensen centraal stelt.

Philip Windey (1966) geeft dagelijks sociaal juridisch advies aan de leden van de Gezinsbond. Zijn zorg voor mensen is van een ongeziene vanzelfsprekendheid. Samen met het koperkwintet Kalison zorgt hij voor de feestelijke toets op deze 10de editie van de Grootoudersontmoeting.

Datum 
vrijdag, 13 november, 2015 - 10:00 tot 14:00
Organisatie 

© Kenniscentrum Gezinswetenschappen