Afbeelding 
Vingervervende kinderen

Domo vzw zoekt vrijwilligers voor gezinsondersteuning

Bij Domo vzw geloven ze dat elk kind het recht heeft om op te groeien in een warm nest waarin ze alle kansen krijgen. De vrijwilligers van Domo vzw zetten zich in om dat recht te kunnen verzekeren, ook in kwetsbare gezinnen waar de ouders misschien niet altijd de vaardigheden hebben of de kracht kunnen opbrengen om die sterke pijler te zijn in de opvoeding van hun kinderen. Domo vzw stuurt zijn vrijwilligers uit om op een persoonlijke manier met of in een gezin te gaan meewerken.

Getuigenis

Dat dit van onschatbare waarde is voor de ouders in die gezinnen, verwoordt een DOMO-mama heel goed in haar getuigenis... "Mijn dochters Els en Linda vinden het fantastisch dat er iemand extra in hun leven is die aandacht aan hen besteedt. Het is een beetje alsof ze er familie hebben bij gekregen. Ik concludeer dat mijn kinderen nu net iets meer kansen krijgen op sociaal en educatief vlak. Het feit dat mijn leven occasioneel iets minder hectisch is en allerlei extra’s krijgt maakt het draaglijker om tegen wil en dank een alleenstaande mama te zijn .Het blijft mij verbazen dat Magda zich zomaar vrijwillig wil inzetten en hoop van harte dat ze daar ook voor zichzelf een gevoel van voldoening kan uithalen."

Vrijwilligers gezocht

Wil jij je ook inzetten als vrijwilliger bij Domo vzw Leuven? Lees er alles over in de brochure die je hiernaast kan downloaden! Is werken in een gezin misschien niet helemaal jouw ding? Domo vzw kan ook altijd vrijwilligers gebruiken die hun kennis qua communicatie, administratie, fondsenwerving... willen delen.

Daarnaast is Domo vzw ook altijd op zoek naar donateurs, zodat ze hun werking in Leuven kunnen versterken en in de rest van Vlaanderen ook kunnen uitbouwen! Een gift aan Domo vzw is bovendien fiscaal aftrekbaar. Ook hierover vindt u meer informatie bij de downloads.

Afbeelding 
Vingervervende kinderen
Focus 

© Kenniscentrum Gezinswetenschappen