Afbeelding 

TEJO zoekt extra mensen!

Wat is TEJO?

TEJO biedt laagdrempelige, therapeutische ondersteuning aan jongeren tussen 10 en 20 jaar, kortdurend, quasi onmiddellijk, anoniem, professioneel en gratis.
De jongeren worden professioneel begeleid, met als doel om een warme plaats en eerlijk forum te creëren waar jongeren terecht kunnen. Een cruciale schakel hierbij zijn vrijwilligers. De registratie beperkt zich tot een minimum, waardoor veel tijd en ruimte is voor hulpverlening.

Op 13 maart 2010 opende het eerste TEJO-huis zijn deuren in het centrum van Antwerpen. De nood aan onmiddellijke psychologische begeleiding voor jongeren uitte zich ook in andere steden. Ondertussen zijn er reeds 13 zelfstandige TEJO-huizen actief binnen België & Nederland. In 2018 willen ze een Brussels chapter openen.

Wij zoeken extra mensen!

Op dit moment zijn ze op zoek naar professionele psychotherapeuten die graag met jongeren aan de slag gaan. Daarnaast zoeken we onthaalmedewerkers die zorgen voor een warm onthaal van onze Brusselse jongeren. Heb je een hart voor jongeren en wil je je inzetten op regelmatige en vrijwillige basis, neem dan zeker contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

Hoe meld ik me aan?

Aarzel niet om hen te contacteren, dat kan via tejobxl@gmail.com. Gelieve hierbij je motivatie te belichten en een CV in bijlage toe te voegen!
Extra info vind je op www.tejo.be.

Afbeelding 
Focus 

© Kenniscentrum Gezinswetenschappen