Afbeelding 

Word jij onze nieuwe collega-onderzoeker?

- Deadline verstreken -

Twee voltijdse vacatures bij het Kenniscentrum Gezinswetenschappen: onderzoeker Gezinsbeleid & onderzoeker Vluchtelingen: Kansen voor begeleide kinderen in opvang versterken

We zijn enerzijds op zoek naar een collega die meewerkt in de onderzoekslijn ‘Gezinsbeleid en gezinnen in de samenleving'. Binnen deze onderzoekslijn volgen we het gezinsbeleid op de voet en stimuleren we het debat a.d.h.v. wetenschappelijke en werkveldgerichte publicaties, studiedagen en seminaries. We werken hiervoor samen met vertegenwoordigers van beleid, werkveld en middenveldorganisaties. We beschrijven beleidsmaatregelen, analyseren beleidsprogramma’s en formuleren aanbevelingen. We vertalen de maatregelen naar een breed publiek, organiseren bijscholingen en houden collega’s up to date.

Heb je een masterdiploma, goede netwerkskills en affiniteit met actuele thema’s m.b.t. gezinnen, met lokaal en bovenlokaal beleid en met juridische kaders? Dan is deze job misschien iets voor jou. Geïnteresseerde kandidaten dienen ten laatste op 3 januari 2020 online te solliciteren.

Meer info over deze vacature

Voor het AMIF-project “Vluchtelingen: Kansen voor begeleide kinderen in opvang versterken. Ontwikkeling van een gedragen beleidsvisie en een vormingspakket” willen we een gedeelde visie op opvang van kinderen in het opvangnetwerk ontwikkelen en ontwikkelen we een aanbod aan trainings-, info- en intervisiesessies. Dit project maakt deel uit van de onderzoekslijn rond vluchtelingengezinnen, waar onder meer ook projecten rond gezinshereniging en veerkracht ondersteunen in thuishoren.

Heb je een masterdiploma, ervaring met kwalitatief onderzoek, en ben je naast vlot Nederlandstalig ook vlot Franstalig? Dan is deze job misschien iets voor jou. Geïnteresseerde kandidaten dienen ten laatste op 10 januari 2020 online te solliciteren.

Meer info over deze vacature

 

Afbeelding 

© Kenniscentrum Gezinswetenschappen