Gezinnen in de samenleving

Dag van het Gezin 2020

Zoals elk jaar maakt het Kenniscentrum Gezinswetenschappen ter gelegenheid van de Dag van het Gezin een stand van zaken op rond gezinsbeleid. Ook dit jaar mag je van ons een nieuwe publicatie verwachten, gekoppeld aan een studiedag.

De Dag van het Gezin 2020 is echter een bijzondere editie, want we vieren tegelijk het tienjarig bestaan van het Kenniscentrum Gezinswetenschappen.

Lees meer More
Datum 
vrijdag, 15 mei, 2020 - 00:00
Organisatie 

Afbeelding 

ESF-project 'Activeren door Stuyfplekmethodiek'

“Een Stuyfplek is voor mij een plaats waar mensen samen komen om zichzelf te ontdekken, om ideeën te laten groeien en bloeien, waar mensen en initiatieven samengebracht worden. Een plek waar iedereen welkom is en zich ook zo voelt.” (getuigenis deelnemer Nathalie)

Lees meer More
Afbeelding 

Contact 
Kaat Van Acker

Telefoon: 
E-mail: kaat.vanacker@odisee.be
Locatie:

Kansen voor begeleide kinderen in opvang verbeteren

In dit project, dat gesubsidieerd wordt door het Europees Fonds voor Asiel, Migratie en Integratie (AMIF), ontwikkelen we in nauwe samenwerking met Fedasil een gedragen visie rond kinderen in collectieve opvangcentra. Deze visieontwikkeling zal uitmonden in een trainings-, vormings- en informatieaanbod voor medewerkers van de opvangcentra.

Lees meer More

SAW-Dag tegen Armoede

Een dagje voor de Werelddag van verzet tegen armoede (op 17/10), organiseeert het studiegebied SAW op 16/10 een eigen 'Dag tegen Armoede'.

Lees meer More
Datum 
woensdag, 16 oktober, 2019 - 09:30 tot 16:30
Organisatie 

Pagina's

Abonneren op RSS - Gezinnen in de samenleving
© Kenniscentrum Gezinswetenschappen