Afbeelding 
Boysproject

Boysproject: tentoonstelling

Boysproject is een project van CAW Antwerpen. Het beantwoordt aan de nood van mannelijke sekswerkers aan een veilige ontmoetingsplek en hulpverlening op maat. De nadruk ligt op straathoekwerk en de aanwezigheid op het internet, met de interactieve website www.info4escorts.be, specifiek voor de doelgroep. Daarnaast is Boysproject aanwezig op profiel- en chatsites die door de doelgroep gebruikt worden. Het onthaal en de huiselijke drop-in van Boysproject is te vinden in de Appelmansstraat 12 te Antwerpen.

Tentoonstelling brengt 'Boysproject' in beeld

Mannen en transgenders die (af en toe) geld verdienen met seks, hebben hun eigen leefwereld in beeld gebracht.

Het resultaat is de intieme fototentoonstelling 'My life, my zoom, my shot, my point of view,... My Me'. 
Via hun foto’s, gemaakt met hun eigen camera, wegwerptoestel of smartphone gunnen deze sekswerkers ons een blik in hun leven, voor velen onder ons onbekend en onzichtbaar.

Ook fotografe Liza Van der Stock nam deel aan dit project. Enkele van haar foto's zijn te zien in deze expositie.

Lunchlezing over 'Boysproject': dinsdag 26 november

Saar Serrien en Nicolas Baetens van CAW Antwerpen vertellen ons meer over de leefwereld van mannelijke sekswerkers. Ze geven een korte schets van de geschiedenis van het Boysproject en de huidige stand van zaken. Ze belichten de doelgroep en welke methodieken ze gebruiken om deze mensen te bereiken en te ondersteunen. Uiteraard is er ook tijd en ruimte voor vragen.

>> Meer weten over de lunchlezing

Datum 
maandag, 4 november, 2019 - 09:00 tot zaterdag, 21 december, 2019 - 17:00
Organisatie 
Afbeelding 
Boysproject

© Kenniscentrum Gezinswetenschappen